• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     NERAIR MD

   
        Detaylar
 
 
Detaylar

NERAİR MD

 

Kullanım alanı  :Boyama banyosu ve diğer yaş işlemler için köpük kesme özelliği de olan hava aldırıcı bir üründür.

Ürün Özellikleri :  -Bu ürün hava aldırma ve köpük oluşumunu engelleme özelliklerinden dolayı  makine içinde problemsiz işlem görmesini sağlar.

-Özellikle köpük oluşumuna neden olan sirkilasyonbazlı, jet tipi makinalarda kullanımada uygundur ve yüksek ısıdada stabildir.

-Değişik elyafların yaş işlemleri için yüksek hava alma kapasitesine sahip bir üründür.

-Bobin boyamada iplik içinde hava kalmamasını ve bu yüzden oluşabilecek düzgünsüzlükleri engeller. Özellikle yün halı ipliği boyamasında da başarılıdır.

-Tüm anyonik ve naniyonik ürünlerle birlikte kullanıma uygundur. Katyonik ürünlerle birlikte kullanılması gerektiğinde önden laboratuvar denemesi yapılarak kullanılması önerilir.

Kimyasal Yapısı  : Köpük kesiciler, alkan sülfonat ve yağ asidi kondenzatlarının bileşimidir.

 

TEKNİK BİLGİLER :   

Görünüş                     : Beyaz emülsiyon

pH                               : yaklaşık 7.5 (%10 çözelti)

Yoğunluk ( 20°C)       : Yaklaşık 1 g/cm3

Vizkozite  ( 20°C)      : Yaklaşık 200 mPa.s

İyonik yapı                 : anyonik

Sulandırma prosedürü:Ürün 5-10 kat daha fazla ılık su da sabit karıştırma ile çözülür ve elekten geçirilerek kullanılır.

Depolama :Kapalı orjinal ambalajında 1 yıl , tavsiye edilen saklama koşulları +3°C ile +35 °C arasındadır. Numune almadan önce iyice karıştırınız ve numune aldıktan sonra donmayı engellemek için sıkıca kapatınız.  

Stabilite   : aside karşı pH 1.5'a kadar;alkaliye karşı 40.0 ml/l NaOH 38 ° Be kadar; NaCL ve Na2SO4 (anhidrit) karşı 80.0 gr/l kadar sert su 30°dH kadar; enzimlerle kullanıma uygundur.

 

UYGULAMA:  Tüm yaş işlem boyamalarında bütün kimyasal madde ve boyalardan önce 0.3- 1.0 gr/l Nerair MD kullanılmalıdır.

 

DİKKAT:       Yukarıda verilen bilgiler firmamızın yaptığı araştırmalar ve tecrübelerine dayanmaktadır. Kullanıcı ürünü yukarıdaki bilgiler doğrultusunda test ederek, ön laboratuar çalışmalarını yaparak,  uygunluğuna karar verilmelidir. Ayrıca burada yazılı olmayan uygulama alanları, yöntemleri veya işletme kayaklı hatalar için sorumluluk kabul edilmez.

 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Takvim
Hava Durumu